Seminars particulieren

wsb

WORKSHOP PARTICULIEREN/GROEPEN

Naast schilderseminars voor bedrijven worden er workshops georganiseerd voor particulieren.

De workshops gaan uit van een basisconcept, dat telkens opnieuw wordt toegesneden op de vraag van de opdrachtgever.

 

Een workshop kan bestaan uit individuele- en/of gezamenlijke werken. Varianten binnen dit concept zijn vanzelfsprekend mogelijk. De opzet van het programma en de begeleiding zijn zodanig, dat men in relatief korte tijd tot verras­sende resultaten komt.

De reserve van de deelnemers maakt meestal snel plaats voor enthousiasme. Ongekende talenten worden aangeboord.

De opzet van het programma en de begeleiding zijn zodanig, dat men in relatief korte tijd tot verras­sende resultaten komt.

Het eindresultaat wordt dan ook niet zonder trots getoond.

 

Lokaties:

Workshop worden gegeven op lokatie naar keuze, of wij zoeken samen met u, afhankelijk van uw wensen en de grootte van de groep, naar een geschikte lokatie.

 

Voorbeelden van workshops:

 

Vrijgezellenfeest:

Met een gezelschap vriendinnen/vrienden schilderijtjes maken die na ingelijst te zijn, nog lang als herinnering een plaats in het huis van het bruidspaar krijgen.

 

Jaarlijks uitje van het bedrijf:

Het jaarlijkse personeelsuitstapje? Na een avondje bowlen werd dat het survi­valweekend. En anno 2013? Wie nu iets voor het personeel of relaties organi­seert, kiest voor een dagje kunst en cultuur!

 

Familiebijeenkomst:

Een familiebijeenkomst krijgt een bijzonder karakter, wanneer alle familieleden samen een schilderij maken. Wat te denken van een groepsportret, waarbij alle deelnemers een groepsportret schilderen en het resultaat als herinnering aan een bijzon­dere dag nog ­lang te bewonderen valt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerworkshops Station Oosterbeek-Laag

Jaarlijks organiseer ik in de zomermaanden teken- en schilderworkshops op en rond het Oude Station van Oosterbeek.

Deze unieke locatie leent zich uitstekend voor het tekenen en schilderen van model, het monumentale pand, de prachtige tuin en/of stilleven. Ervaring is niet vereist; elke deelnemer wordt op individueel niveau begeleid. Aan het eind van de workshop worden de resultaten gezamenlijk besproken.

Naast het ontdekken van eigen creatieve talenten, is ook de gezamenlijk lunch telkens weer een klein hoogtepunt op deze dagen.